Junior Sales Manager

Job description

Ervaring in Sales en affiniteit met IT? Wil jij helpen het financiële leven van alle Nederlanders eenvoudiger te maken?

Bij Ockto kun je in een dynamische en groeiende fintech het team komen versterken om Ockto naar het volgende niveau te tillen. Jij wordt verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de markt en jouw klantenportefeuille verder uitbreiden binnen verschillende sectoren; denk hierbij aan banken, pensioen- en hypotheekaanbieders en andere financieel dienstverleners. Je focust je voornamelijk op de zelfstandig financieel adviseurs en onze toepassing Ockto Connect.


Hoe kan een dag eruit zien?

Op maandagochtend komt het salesteam samen tijdens de Weekstart.

Dit keer staan de acties om trainingen en Webinars te geven op de agenda. Fijn om te merken dat de inspanningen van de afdeling de afgelopen maanden winst hebben opgeleverd! Daarna ga je verder met het maken van afspraken met prospects om je agenda te vullen. Net voor de lunch deel je met je collega’s de nieuwste inzichten en doe je een aanzet voor een aankomend event waarop Ockto volgens jou aanwezig moet zijn.

Na een gezellige lunch ga je verder met het benaderen of bezoeken van nieuwe adviseurs die uitleg en informatie willen hebben over ons product. Je spart nog even met de marketing collega of deze mee kan denken voor een leuk filmpje of andere content om je publiek te bereiken. Na een goede kop koffie heb je weer nieuwe energie en ga je aan de slag met een presentatie die je eind deze week gaat geven aan een grote intermediairs keten. Verder hou je je ook bezig met het maken van offertes en de opvolging daarvan.


Voor wat, hoort wat. Bij de rol van Junior Sales Manager hoort ook:


 • Een goed salaris;
 • Leaseauto of mobiliteitsvergoeding;
 • Opleidings- en trainingsmogelijkheden;
 • MacBook Pro en telefoon + abonnement;
 • Pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
 • Leuke uitjes, vrijdagmiddagborrel, FIFA-toernooien, etc..


Over Ockto


Met Ockto kan een consument op een veilige manier zijn persoonsinformatie ophalen en doorgeven aan de dienstverlener die deze informatie nodig heeft, zoals bij aanvraag van een hypotheek, huurwoning of financieel advies. Op deze manier kan de consument met Ockto informatie ophalen vanuit verschillende overheidsportalen zoals het UWV, Mijnpensioenoverzicht.nl en de Belastingdienst. Bijvoorbeeld om een hypotheekaanvraag te doen, inzicht te krijgen in de pensioensituatie, of om een huurwoning aan te vragen. Kijk voor meer informatie op www.ockto.nl.


Jouw data is veilig


Bij Ockto gebruiken wij de motivatiebrief en het CV enkel gedurende de sollicitatieprocedure ter beoordeling van de sollicitant. Wanneer de sollicitant is afgewezen, bewaren wij gedurende een jaar enkel de naam en de manier waarop de kandidaat met Ockto in contact is gekomen. Dit om inzicht te krijgen in onze gebruikte wervingskanalen en eventuele toekomstige beslissingen. De rest van de verstrekte informatie wordt verwijderd.


Requirements

Als Junior Sales Manager weet je wat je wilt. Met jouw enthousiasme laat je iedereen de meerwaarde van Ockto inzien. Buiten dat, voldoe je aan het volgende profiel:


 • HBO werk- en denkniveau;
 • Aantoonbare ervaring in een sales-functie, bijvoorbeeld tijdens bijbanen of afstudeerstages;
 • Uitstekende onderhandelings- en commerciële vaardigheden;
 • Leergierig, bouwt en onderhoudt makkelijk contacten;
 • Overtuigend, je neemt verantwoordelijkheid en bent goed in staat zelfstandig te werken;
 • Affiniteit met de financiële sector en/of IT is een belangrijke pré.